ΕΝΕΣΙΜΟ LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ PDO ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΡΟΠΟ

Η μέθοδος αντιγηρανσης Lifting με νηματα PDO (OLYMPUS MEDICAL)έχει τώρα τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ικανοποιητικά και σε βάθος χρόνου την χαλάρωση και την πτώση του κάτω μισού του προσώπου και του περιγράμματος. οπως και την χαλάρωσης και την λέπτυνση του δέρματος στο λαιμόαλλα και το σωμα.

Το αναιμακτο και ανώδυνο LIFTING με νηματα αποτελεί μια καινούρια μέθοδο η οποία δρα είτε συνδυαστικά με LASER είτε μεμονωμένα και αντιμετωπίζει το πρόβλημα χαλάρωσης προσώπου,λαιμού και σώματος με μεγάλη επιτυχία κυριως στο οβαλ του προσωπου,για την τονωση των ζυγωματικων αλλα και για την θεραπεια των ρυτιδων(ρυτιδες κατω απο το ματι,ρινοπαρειακεςρυτιδες,,μεσοφρυο,ανυψωση φρυδιου και «ποδι της χηνας»).

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ PDO (OLYMPUS MEDICAL)?

Χρησιμοποιώντας πολύ λεπτά απορροφήσιμα πολύκλωνα και μονόκλωνα νήματα (OLYMPUS MEDICAL) που τοποθετούνται κάτω αποτ δερμα στον υποδόριο ιστο με την βοήθεια μιας πολύ λεπτής βελόνας –οδηγού.Κατα αυτον τον τροπο δημιουργειται ένα υποδόριο πλέγμα, και διορθώνεται η χαλάρωση και η πτωση του προσωπου που παρατηρείται στα πλαϊνά του στόματος και κατά μήκος της γνάθου. Ταυτοχρονα διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου κατά μήκος της φοράς που έχουν τοποθετηθεί τα νήματα, με αποτέλεσμα ανόρθωση των ιστών που παρουσιάζουν χαλάρωση. Επίσης ανανεωνεται η επιδερμίδα μέσα από την διαδικασία της επούλωσης του δέρματος, την νεοαγγείωση και την αύξηση της ελαστίνης και του κολλαγόνου. Στην περιοχή του λαιμού παρατηρείται σε μικρό χρονικό διάστημα απάλυνση των κάθετων ρυτίδων και της χαλάρωσης με ορατή βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ PDO?

Τα νήματα PDO είναι φτιαγμένα από polydioxanone και polyglycolic acid, υλικά που χρησιμοποιούνται στην αγγειοχειρουργική,της εταιρειας OLYMPUS MEDICAL με εγγυση και πιστοποιηση ποιοτητας και ασφαλειας CE, τα νηματα ειναι απόλυτα συμβατά με το ανθρώπινο σώμα χωρίς να προκαλούν αλλεργικές ή άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες. Ο χρόνος απορρόφησης τους είναι από 70-90 ημέρες και όλο αυτό το διάστημα δρουν αυξάνοντας την παραγωγή και αναδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης με αποτέλεσμα σύσφιξη και ορατή ανόρθωση των ιστών που συνεχίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα,.Δεν παρουσιάζουν καμιά από τις επιπλοκές που παρουσίαζαν τα μόνιμα νάιλον νήματα που χρησιμοποιουνταν στο παρελθόν.

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο με την χρήση αναισθητικής κρέμας, είναι γρήγορη και ανώδυνη και αναιμακτη. Το αποτέλεσμα στο σχήμα του προσώπου είναι ορατό σταδιακα και βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου με αποτελεσμα εντυπωσιακο αλλα ταυτοχρονα φυσικο χωρις να παραμορφωνει η να επηρρεαζει τα χαρακτηριστικα του προσωπου. Σπάνια κατα την εφαρμογη μπορει να εμφανίστουν μικρες εκχυμώσεις και μικρά οιδήματα τα οποια υποχωρουν σε μερικες μερες. .

Το LIFTING με νηματα συνδυάζεται με όλες τις υπόλοιπες θεραπείες αντιγήρανσης όπως laser και peeling και ενισχύει το αποτέλεσμα τους ώστε να έχουμε μια όμορφη νεανική εμφάνιση με φυσικο και ασφαλη τροπο χωρις χειρουργειο ανωδυνα και αναιμακτα.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ Εκτός από το πρόσωπο η θεραπεία LIFTING με νηματα μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία του σώματος που συχνα παρουσιαζουν χαλαρωση όπως την κοιλιακη χωρα, γόνατα και έσω επιφάνεια στα μπράτσα και μηρών ,στους γλουτους για σύσφιξη και ανόρθωση.

ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ LIFITNG ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ PDO? Μετα την ηλικια των 35 ετών. Μετα απο αποτομη απώλεια βάρους. Μετα απο εγκυμοσύνη. Σε περιπτώσεις ηλιακης ελάστωσης η χαλάρωσης. Σε φωτογηρασμένα δέρματα. Σε λεπτο γονιδιακα δερμα.

ΑΝΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ LIFTING ME ΝΗΜΑΤΑ PDO(OLYMPUS MEDICAL).

lifting007